ÇATAK ORTAOKULU

Belgegeçer : 372 383 05 35
WEB http://alaplicatakortaokulu.meb.k12.tr
Adres : CANBAZLI KÖYÜ NO 1 ALAPLI/ZONGULDAK
VİZYON : Türk Milli Eğitiminin amaçları ışığında; dünü, bugünü ve geleceği bütünleştirerek, erdemli insan olmanın idealini ve değişimini yaşayacak özgün, etkili ve nitelikli bir okul toplumu oluşturmaktır. Atatürk ilke ve inkılapları doğrultusunda; Akılcı, Doğru, Dürüst, Ahlaklı, Çağdaş, Araştırmacı, Sorgulayıcı, Özgüvenini kazanmış, Kendisi ve çevresiyle barışık, Milli, manevi ve evrensel değerlere sahip, Dünya ile yarışen ve dünyaya öncülük eden, Güzel ülkemizi hak ettiği yere getirmek için, Var gücüyle çalışan bireyler yetiştirmektir.
MİSYON : Kurumumuzda eğitim öğretim imkanı bulanlara, Atatürk İlke ve Inkılaplarına bağlı, özgüven sahibi, sistemli düşünebilen,teknolojiyi etkin biçimde kullanabilen, estetik duyguları ve üretkinlikleri gelişmiş bireyler olarak yetiştirmek amacıyla nitelikli, kaliteli bir eğitim hizmeti sunmak, okulu çevrenin kültür merkezi haline getirmek, üst öğrenim kurumuna nitelikli öğrenci göndermek, ilköğretimin amaçlarının tamamının gerçekleştirildiği köklü bir okul ve kurum haline gelmektir.
BAŞARILAR : 2013-2014 Eğitim - Öğretim yılının sonunda, Ortak Sınavlar Yerleştirme Puanı sonuçlarına göre, 1 öğrencimiz Bolu Fen Lisesi, 2 öğrencimiz Kdz.ereğli Fen Lisesi´ ne yerleşmeye hak kazanmıştır.Bunun haricinde diğer öğrencilerimiz ilçemizde bulunan Anadolu liselerine yerleşmişlerdir.
Rehber Öğretmen : 1
Resim Sınıfı : 0
Müzik Sınıfı : 0
Misafirhane : 0
Kütüphane : 0
Hazırlık Sınıfı : 0
Konferans Salonu : 0
Spor Salonu : 0
Öğretim Şekli : TAM GÜN
Kantin: 0
Yemekhane : 0
Revir : 0
Saatler : DERS BAŞLAMA: 08:50 BİTİŞ SAATİ: 15:00
Bağlantı : ADSL (8 Mbit)
Yabancı Dil :
Isınma : KALORİFER (KATI YAKIT)
Lojman : Sayısı:0
Servis :
Ulaşım : OKULUMUZA ULAŞIM, ÖZEL ÖĞRETMEN SERVİSİ VE YEREL KÖY SERVİSLERİ İLE SAĞLANMAKTADIR.
Yerleşim Yeri : OKULUMUZ ALAPLI İLÇESİ ÇATAK KÖYÜNE BAĞLI BİR OKULDUR. ÇATAK KÖYÜ YAKLAŞIK 300 HANEDEN OLUŞAN BÜYÜK BİR KÖYDÜR. KÖYÜMÜZÜN ÇEVRESİNDE CANBAZLI VE HALLI KÖYLERİ BULUNMAKTADIR.KÖYÜMÜZ DÖRT MEVSİMİN YAŞANDIĞI, YEŞİLLİKLER ARASINDA ŞİRİN BİR KARADENİZ KÖYÜDÜR. KÖYÜMÜZÜN GEÇİM KAYNAĞI GENEL ANLAMDA FINDIKÇILIKTIR. ANCAK ÇEVREDE BULUNAN ÖZEL SEKTÖRDE ÇALIŞAN İŞÇİLERDE ÇOĞUNLUKLA BULUNMAKTADIR.
İl /İlçe Merkezine Uzaklık : İL MERKEZİNE UZAKLIK 73 KM., İLÇE MERKEZİNE UZAKLIK 14 KM. DİR.
Kontenjan Bilgileri :
Sportif Etkinlikler :